Fra teori til praksis: Ahlsell ansatte nyuddannede Camilla som Executive Assistant

Grossistvirksomheden Ahlsell (tidl. Sanistål) satser gerne på nyuddannede talenter. Nyuddannede er en god investering for Ahlsell, fortæller Svend Pedersen, direktør for People & Culture.   

”Det er vigtigt, at virksomheder lærer at give unge muligheden i tunge jobs og store projekter. Det udvikler både virksomheden og de nyuddannede." 

I sommer ansatte de Camilla Niehues Larsen, som dimitterede fra CBS med en kandidat i Human Ressource Management. Hun blev ansat som Executive Assistent og fortæller:  

”Det er spændende som nyuddannet at komme ind i kernen af organisationen, hvor de store beslutninger bliver truffet.”

Camilla fortæller, at hun arbejder med en bred vifte af forskellige opgaver lige fra administration til mere strategiske opgaver i samspil med ledelsen. 

Giver en helt speciel værdi til virksomheder

Svend mener, at nyuddannede giver en helt speciel værdi til virksomheder:   

”Camilla er en del af vores Graduate programme, som er et udviklingsforløb, der giver en bredere virksomhedsforståelse og interne dialoger, hvor nyuddannede og de erfarne udveksler viden.

Han fortæller også, at Camilla var en særligt attraktiv kandidat til jobbet, fordi hun både havde studieerfaring og erhvervserfaring.  

”Noget erhvervserfaring kombineret med uddannelse er altid positivt og øger klart chancen for et job. Det er ikke umuligt uden erhvervserfaring. Men det vil klart være vanskeligere.”

Camilla har erfaring lige fra Fårup Sommerland til studierelevant arbejde hos Novo Nordisk.

Hun fortæller også, at erfaringen har en stor betydning for hende:   

”Jeg tror klart, at erfaringen gør, at jeg er bedre til mit job i dag, og at jeg var bedre til det fra start.”

Sanistål

 Svend er dog ikke i tvivl om, at nyuddannede bærer et stort potentiale med sig:  

”Jeg kan kun opfordre andre til at rekruttere unge nyuddannede talenter, som i sidste ende kan skabe gode resultater for virksomheden.”

Mangler din virksomhed hjælp til at finde dygtige nyuddannede kandidater, så kontakt Jobcenter Aalborgs Virksomhedsservice på 9931 9090.