Great Dane Airlines

Nordjyllands nye flyselskab er for alvor kommet på vingerne og forventer at nå 100 medarbejdere inden for et år. De rekrutterer blandt andre piloter gennem Alliancen. Se hvordan det foregår.

FRA LEDIGHED TIL DRØMMEJOB

Når 47 nyuddannede pulversvejsere nu har skiftet ledighedskøen ud med kedeldragten hos Bladt Industries A/S, er det et helt konkret resultat af samarbejdet i Aalborg Alliancen. Alle kommer direkte fra arbejdsløshed, og ingen af dem havde på forhånd alle de nødvendige kvalifikationer.

Mød Alliance-koordinatoren

Vi har mødt Simon Buur til en snak om, hvorfor jobbet som Alliance-koordinator giver så meget mening for ham, og hvordan han kan hjælpe medlemsvirksomhederne med kvalificeret arbejdskraft.

Dansk Byggeri: Derfor står vi bag Alliancen

Dansk Byggeri er en af partnere bag Aalborg Alliancen. Se hvorfor brancheorganisationen, der tæller 600 nordjyske medlemmer har valgt at stå bag Alliancen.

Selvfølgelig skal vi være med

Nytech er underleverandør til metalindustrien. Se hvorfor de har valgt at bakke op om Aalborg Alliancen, og hvad der særligt ligger tæt på direktørens hjerte.

LAD OS BYGGE BRO TIL FREMTIDENS ERHVERVSLIV I NORDJYLLAND

Med hovedkontor i Aalborg er Beierholm en af Danmarks førende revisions- og rådgivnings-virksomheder. Se hvorfor Beierholm er med i Aalborg Alliancen.

Nordjysk erhvervsgigant med i Alliancen

Vindmølleproducenten Siemens Gamesa, som med i alt 1.855 medarbejdere er den største private arbejdsplads i Nordjylland, har nu også meldt sig ind i Aalborg Alliancen. Se hvordan fabrikschefen vil bruge Alliancen.

Aalborg Håndværkerforening: Derfor står vi bag Alliancen

En af partnerne bag Aalborg Alliancen er Aalborg Håndværkerforening. Vi har mødt formanden Svend Aage Suhr til en snak om, hvorfor de har valgt at være en del af partnerskabet bag Alliancen.

Bladt Industries lægger rekrutteringen af 50 pulversvejsere i hænderne på Alliancen

En række nye større ordrer betyder, at Bladt Industries A/S frem mod sommerferien forventer at mangle omkring 200 nye medarbejdere. Her vil rekrutteringen og opkvalificeringen af de nye pulversvejsere blive løst inden for rammerne af Aalborg Alliancen fortæller COO Peter Rindebæk.