LAD OS BYGGE BRO TIL FREMTIDENS ERHVERVSLIV I NORDJYLLAND

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Virksomheden har hovedkontor i Aalborg, hvor ca. 200 medarbejdere har sin daglige gang. Vi har mødt sektionschef Charlotte Uhler Hjort til en snak om, hvorfor Beierholm har valgt at være en del af Aalborg Alliancen.

”Vi mener, at alliancens formål flugter med Beierholms ambitioner og ønsker, både når det handler om at kvalificere fremtidens medarbejdere, medvirke til at nedbringe ledigheden og skabe trafikale rammer, der gør det let og attraktivt at arbejde i og omkring Aalborg”, fortæller Charlotte.

”Fremkommelighed spiller en vigtig rolle i dagligdagen. I Beierholm oplever vi, at både kunder og medarbejdere dagligt er udfordret af trafikale problemer omkring Aalborg. Kødannelser og uheld giver spildtid, der set over tid koster penge og kan gøre Aalborg mindre attraktiv som et sted, man har lyst til at slå sig ned og arbejde”, uddyber Charlotte.

”En 3. Limfjordsforbindelse vil medvirke til at bygge bro mellem virksomheder, kunder, medarbejdere og deres familier. Det har vi brug for. Det vil styrke Nordjyllands sammenhængskraft, det lokale erhvervsliv og områdets brand som et sted, hvor det er godt at arbejde og drive virksomhed”, fortæller Charlotte og fortsætter:

”Det er vigtigt i en tid, hvor der er kamp om arbejdskraft og kompetencer. Det oplever vi hver dag hos de mange virksomheder, vi hjælper og rådgiver. Her ser vi Aalborg Alliancen som et vigtigt forum, der sætter handling bag ord og arbejder aktivt for at bygge bro til fremtidens erhvervsliv i Nordjylland”.