SELVFØLGELIG SKAL VI VÆRE MED

Nytech A/S i Vester Hassing, der er underleverandør til metalindustrien, har de seneste år haft et tæt samarbejde med Jobcenter Aalborg. Det er derfor helt naturligt for administrerende direktør, Michael Hansen, at Nytech er en del af Aalborg Alliancen:

”Vi har i forvejen et godt og velfungerende samarbejde med Jobcenter Aalborg om at få blandt andre nydanskere og mennesker med udfordringer ud over ledighed tilbage på arbejdsmarkedet. Så da jeg første gang hørte om Aalborg Alliancen, var jeg slet ikke i tvivl om, at vi skulle være medlem og derigennem bakke op om at nedbringe ledigheden i Aalborg Kommune”.

At tage et socialt ansvar ligger Michael Hansen meget nært. Han er fx også med i task forcen af visionære erhvervsledere, der står bag initiativet 'Små job med mening', som skal fremme socialt arbejde i virksomheder. Men der er også andre grunde til at være med i Aalborg Alliancen:

”Stigende efterspørgsel efter virksomhedens produkter er årsag til, at vi netop har udvidet fabrikken med en ny, stor produktions- og lagerhal. Helt konkret har vi udvidet kapaciteten med 46 procent. Det betyder, at vi på sigt får brug for flere medarbejdere på ordinære vilkår. Og her ved jeg godt, hvem vi skal ringe til for at få hjælp med rekrutteringen”, fortæller Michael med et smil på læben.

Han glæder sig især over at have én fast kontaktperson fra Jobcenter Aalborg, som kender virksomhedens kultur og derfor har nemt ved at lave det rigtige match – til stor gavn for både virksomhed og de ledige.