FLYSELSKAB REKRUTTERER PERSONALE GENNEM JOBCENTRET

Det nye nordjyske flyselskab Great Dane Airlines, er for alvor kommet på vingerne. Det betyder, at antallet af medarbejdere forventes at stige til 100 inden for et år. Great Dane Airlines bakker op om samarbejdet i Aalborg Alliancen. Derfor har de også fået hjælp fra jobcentret til at ansætte to nye piloter.

Thomas Hugo Møller, direktør hos Great Dane Airlines fortæller:

”Rekruttering af nye medarbejdere er en vigtig del af opstartsfasen – men også meget tidskrævende. Da jobcentret tilbød at levere kvalificerede kandidater helt gratis, tænkte jeg at det skulle komme an på en prøve. Jeg fortalte, at jeg godt kunne bruge et par ekstra piloter og opstillede stramme kriterier. Allerede næste dag havde jeg to kvalificerede kandidater til samtale. Jeg ansatte dem begge”.

Erhvervschef i Aalborg Kommune, Tonny Thorup håber, at denne succeshistorie kan være en øjenåbner for mange andre virksomheder, der ikke før har samarbejdet med Jobcenter Aalborg. 

”Mange tror fejlagtigt, at de ledige i vores kommune mest er ufaglærte. At jobcentret med kort varsel kan levere to piloter viser, at virksomhederne trygt kan lade Jobcenter Aalborg byde ind med kandidater til ledige højtuddannede jobs”.

Ud over de to piloter er Jobcenter Aalborg også i fuld gang med at hjælpe Great Dane Airlines med at ansætte kabinepersonale.