Bliv en del af vores netværk

En oplagt mulighed for at starte arbejdsdagen med et smil på læben, dele ud af egne erfaringer, blive lidt klogere og få mindst én ny idé med hjem - det er det oplagte udbytte af at deltage i Aalborg Alliancens netværksgrupper. Netværk og relationer gør en stor en forskel, når det kommer til inspiration og udvikling på arbejdspladser. 

Vi har i Aalborg Alliancen lyttet til jer medlemmers ønske om at knytte stærkere bånd på tværs af virksomheder. For netop at dele erfaringer og netværke på kryds og tværs, faciliterer vi en række netværksgrupper, som mødes tre gange årligt. 

Opskriften for netværksmøder

  • et relevant tema inden for fx. rekruttering, onboarding, opkvalificering, digitalisering - og hvad der ellers optager jer
  • en kop velsmagende kaffe
  • en god portion nysgerrighed, hvor I gerne deler ud af viden og erfaringer
  • 90 minutters fællesskab

Hvert netværk består af ca. 10 medlemmer, som mødes på skift hos hinanden - typisk tre gange om året. Netværket faciliteres af jeres Alliance-kontaktperson, som også står for at sammensætte netværk ud fra fælles interesser.

Fleksibel deltagelse - så den rigtige bliver inspireret

Som medlem af en af vores netværksgrupper, behøver det ikke være den samme fra jeres virksomhed, som deltager hver gang. Afhængig af tema vælger I selv, hvem som bedst repræsenterer jeres virksomhed. Og som derfor får mest ud af at deltage i dagens møde og tema.  

Se medlemmer af netværksgrupper

Nysgerrig på mere?

Overvejer du at blive en del af et netværk, eller har du spørgsmål dertil?

Kontakt Rune Jensen hos Jobcenter Aalborg:

Tlf. 9931 5200

E-mail ruje-jobcenter@aalborg.dk

Stemningsøjeblikke fra netværksmøder og workshop

Alliance netværksmøde

Alliance netværksgruppe